Welcome
Login / Register

BALLON PRANK GAAT HELEMAAL FOUT!! | Maandag Moeilijkheden #52

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in Prank
262 Views
Loading...

Description

Deze week wil Robin in een ballon (lees: paasei i.v.m. pasen) gaan zitten om Bart te laten schrikken. Deze prank gaat alleen helemaal fout!

MAANDAG MOEILIJKHEDEN:
Maandag is de minst leuke dag van de week: het weekend is voorbij en je moet weer naar werk of school.. Om jullie maandag leuker te maken bedenkt een van ons elke maandag een opdracht of prank voor de ander. Zo worden onze maandagen moeilijker, maar die van jullie leuker!

►► Onze abonnees zijn onze vrienden! Abonneer gratis op dit kanaal en join daarmee de grootste vriendengroep van Nederland! :D http://bit.ly/BENRabo

-----------------------------------------------------------------------
Instagram:
↪ Bart_Maessen
↪ Robin_Zomer

Zakelijk contact:
↪ info@BENR.nl
-----------------------------------------------------------------------
BENR
Bart en Robin zijn al 14 jaar vrienden en maken vanaf de brugklas samen muziek. Op hun YouTubekanaal doen ze wat beste vrienden doen: zoveel mogelijk lol maken en elkaar in de zeik nemen! Elke week mag de één een opdracht verzinnen of een prank uithalen, die de ander (bijna altijd met angst of schaamte) moet ondergaan. Denk aan: 3 minuten opgesloten zitten in een vriescel van -110C, midden in de nacht wakker worden gemaakt met een bladblazer, of een complete make-over tot vrouw in een cocktailjurkje! De week erop is het tijd voor revanche en dat gaat natuurlijk van kwaad tot erger!

Post your comment

Comments

Be the first to comment
Loading...
RSS